Glassnaglar!

Haha mina snygga glassnaglar ;) mina vÀnsternaglar Àr nÄgot mÀnskligheten inte ska behöva stÄ ut med sÄ jag visar inte dem hÀr.

Annars vÀntar jag pÄ mamma.

Hejhej! 😄


Rumpeld

Numera Ă€r jag en rumpinvalid. Rose joinar mig i klubben. Incidenten kom till nĂ€r vi skidade pĂ„ gymnastiken (ja, jag var tvungen att lĂ„ta sĂ„dĂ€r ordentlig). vi Ă„kte skidor dit vi skulle skida, sen skidade vi uppför massa backar, och sen skidade vi ner för massa backar. Och sen skidade vi lite till. NĂ€r vi Ă€ntligen kom till stunden dĂ€r vi skulle göra det vi egentligen var dĂ€r för (enligt Ellen i alla fall:D) nĂ€mligen att Ă€ta fika. Vi i nördgĂ€nget minus tvĂ„ medlemmar skidade till en jĂ€ttefin klippa dĂ€r vi Ă„t vĂ„r matsĂ€ck, som Ellen hade bĂ€rt pĂ„ hela vĂ€gen dit. eller i alla fall min och Roses. Hon helgonförklarades och fick heta Sankta Ellen efter det. I alla fall sĂ„ mĂ€rkte vi att nĂ€r vi satt om bĂ€st dĂ€r sĂ„ hade vi bara fem minuter pĂ„ oss att Ă„ka hela vĂ€gen till vĂ„r mötesplats dĂ€r alla redan förmodligen vĂ€ntade. DĂ„ satte vi fart. Fast jag koncentrerade mig mer pĂ„ att försöka hĂ„lla kvar mina fingrar pĂ„ mina hĂ€nder. Det hade kommit snö i mina vantar. (mmmmummmsigt :D) nĂ€r vi kom till den vĂ€rsta backen med massa kurvor och fĂ€llor och ett halvkilometersstup pĂ„ bĂ„de höger och vĂ€nster sida ( smĂ„tt överdrivet ) och UTAN spĂ„r, stod alla pĂ„ led och tittade pĂ„ oss och grymtade och knorrade om att vi var tre minuter sena. Och gissa vem som faller pladask pĂ„ rumpan och tappar mössan om inte lilla jag? :) nĂ„ i alla fall, jag skĂ€mde ju inte ut mig helt, jag menar det var ju trĂ€d emellan mig och den lilla publiken... eller? ;) nĂ„ i alla fall det slutade med att jag klagade hela vĂ€gen hem och sa saker som " Rumpelden sprider sig!" Och " SMÄRTA I BAKEN" och sĂ„ sjöng jag en sĂ„ng som lĂ€t som " MIN RUMPA BRINNER UUPP DEN ÄR STORT SOOM ETT GUPP" fast det var frĂ„n disney channel sĂ„klart men i alla fall... Nu kan jag sitta normalt igen. Fast det gick ganska bra i metron. jag skrek i alla fall inte. NÅJA NU SKA VI TÄNKA POSITIVT! :) ajjo, jag och Rose hittade pĂ„ en sĂ„ng om Ellen, nej jag menade Sankta Ellen. Text: Beckly Musik: Sankta Lucia Sanktaaaa Ellen, bĂ€r pĂ„ vĂ„r matsĂ€ck iiii Sin rygsĂ€ck, fast den Ă€r liiteeen. Lalaalallalalalalalalaaaaa sanktaaaa Elleen lalalalalalalaalaaa Nej seriöst det dĂ€r sista hittade jag pĂ„. NĂ€r jag skrev ner det sĂ„g det sĂ„ lite ut men det lĂ€t ganska bra nĂ€r vi sjöng. Typ.

Tipsblogg!


ALLA HJÄRTANS DAG HÄLSNING ❀

AlltsÄ, man orkar inte blogga om alla bara klagar pÄ en att man borde blogga mer och komma med kommentarer som: du har inte uppdaterat pÄ ganska lÀnge nu. Lev era egna bloggliv!!! Men nu har jag faktiskt nÄgot mycket viktigare att sÀga, nÀmligen sÄ vill jag hylla alla mina kompisar, knyttekompisar, bÀstisar och nÀra och kÀra. Lagom till alla hjÀrtans dag.

Tack alla mina kompisar som orkar stĂ„ ut med mig pĂ„ rasten... Det uppskattar jag! 😜
Sen vill jag hÀlsa Ellen, för alla stunder med kovitsande och ugglor. ( det lÄter som om jag tar avsked till alla mÀnniskor, men det Àr en hyllning till mina kompisar) i alla fall.
Sen ocksÄ till wilma, som alltid fnittrar och sÄnt :)
Och till min egen knyttekompis rose :)))))))) muppmupp hĂ€lsa mĂ„sam bick ;) vi har haft och kommer att ha mĂ„nga skojiga stunder tillsammans! 😊

Till min bĂ€stis, du Ă€r den bĂ€sta kompisen som finns, kvacky hĂ€lsar! 😃

Till mina kusiner pĂ„ Åland, nea och Olivia, ni Ă€r bĂ€st!
Ser fram emot att se er! Ni bĂ„da Ă€r som systrar för mig! ❀

Till elvis och Jackson som orkar ha mig som matte! ❀❀❀

Och till mamma och pappa, ni Ă€r de bĂ€sta förĂ€ldrar som finns! 💗💗💗

Ni alla Ă€r BÄST! ❀

Man fÄr inte dissa min bild! Den var söt!


RSS 2.0