sommarlovsinlÀgg!

Jaaa soooommarloov, solen lyser skönt
SOMMARLOOV
GrÀset Àr sÄ grönt himlen blÄ, vill jag nÄ nÀr jag fÄngas utav vinden
SOMMARLOOV
SKÖNA SOMMARLOOOV
heh. Jag kan inte stiga upp utan att mĂ„ illa. Jo. Jag fick mat, sĂ„ nu mĂ„ste jag resa mig Ă€ndĂ„. Öööööööö *lyxproblem* i Turkiet var det 35 grader, och jag brĂ€nde mina fötter. SĂ„ nĂ€r jag duschar kĂ€nns det som om duschens vatten har förvĂ€xlats med lava. Typ. Det jag kommer sakna mest Ă€r rocktuppen and the tuppets. Det var en tupp i en bur bredvid poolen som hade fjĂ€drar uppstickande frĂ„n huvvet och i buren bredvid fanns det en massa vita duvor, som kallades the tuppets. Mm.

Sen hittade vi en massa snÀckor, vissa med filurer som bodde i dem, sÄ innan man tog upp dem mÄste man kolla det. Den största jag hittade var lite mindre Àn min hand, och det var ganska coolt :)


Suck.

MÄste till tandlÀkaren pÄ min födelsedag. AAAAAAH. Miniutbrott. Heh


Okej

Den dÀr layouten blev intressant. Jag vet inte vad som hÀnde. Det ser ut som om jag har skrivit allting dÀr man skriver rubriken:)

Min klÀnning!


Mina skolavslutningsnaglar. Haha lÄngt ord. 21 bokstÀver. Nagellackbortagningsmedel har 25 sÄ det slÄr inte det. :)

Skolavslutningsnaglar. 21 bokstÀver. Haha :)


SKOLAVSLUTNING <3

I morgon Àr det skolavslutning. Herregud. Jag slutar i Degerö och gÄr ut lÄgstadiet. Mycket blandade kÀnslor. Idag Ät vi Den Sista MÄltiden vid vÄrt bord i skolan. Vi fick pizza(!) och saft (!) och glass(!). och i morgon Àr den stora stunden, dÄ alla sexor ska upp pÄ scenen och skolan ska sjunga " nu gÄr sista visan". JAg har alltid undrat hur det kÀnns att fÄ sitta dÀr. :).
Ps. NÀr det inte gÄr att kommentera skriver jag frÄn telefonen, men nu skriver jag pÄ datorn. Nu ska jag lÀgga ut en bild pÄ min klÀnning. :D

RSS 2.0