NÀ. Ingen fÄr vara sÄ söt!

Hmm. HÀr kommer ett likadant one direction inlÀgg igen. Ni som suckar, titta bort. (men helst inte, för allvarligt...KOLLA!)
SĂ„ otroligt söt! JĂ€ttebra bild! NĂ€ dom Ă€r sĂ„ bra. Och de Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„.... I ❀ OBE DIRECTION!

Teehee :3


PĂ„ bussen

Jag kÀnner mig ond nÀr jag sitter pÄ "synskadad"-platsen. Jag Àr inte det minsta synskadad, sÄ egentligen fattar jag inte varför jag sitter hÀr. Jag vet, jag vet, jag brukar sitta hÀr pÄ morgonen med rose, men vi Àr ju tvÄ dÄ... Okej. Jag byter plats. Jag fick dÄligt samvete.

Förövrigt lÀste jag ut min första bok pÄ finska idag. Jag rekommenderar det inte. Det var som en enda geggig röra nÀr jag försökte lÀsa det. Jag tror att jag fattar hur dyslektiker har det. Jag kanske Àr finskadyslektiker. Det borde förklara ett och annat. DÄ kanske jag borde ha fÄtt sitta pÄ synskadad platsen ÀndÄ. Hihi det satt sig ner en flicka med blont hÄr, blÄ jacka, mörkblÄ vÀska och en vit iPhone bredvid mig. Haha KOolt. Det kanske Àr jag frÄn framtiden. Ha! DÄ Har de uppfunnit tidsresor i framtiden...


Ondska... Dumma moddabok! Jag förbannar dej!! >:(

Neeej! Inte igen! Vi har typ varje fredag nĂ„got föredrag. Förra fredagen var det att man skulle framföra ett tal man har skrivit sjĂ€lv, om vad som helst. Och nu ska man DEKLAMERA en dikt. Ooo jag blir sĂ„ nervös! (jaja, jag vet, sĂ„na som typ one direction ❀❀❀ upptrĂ€der ju för massor med mĂ€nniskor, MEN jag Ă€r ju inte dom! :( jag klarar int sĂ„nt hĂ€r) vad blir det hĂ€r nĂ€st? Att framföra vĂ€rsta brodway musikalen? Hmmm... NĂ„ja.

I ❀ one direction!
I luuuuv harry styles!
You are the best!


Huhuhi

HAAAAARRRRRRYYY STYYYYYYLES!!!!!! Japp. Hihi. Anni klagar pĂ„ mitt inlĂ€gg. Suck. ;) ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ sööööötis!


Söött!

Jag hittade jÀttesöta bilder pÄ min telefon. <3 jag ska snart ivÀg och Äka tÄg till SeinÀjoki, och dÀrifrÄn till NÀrpes. Och igen, jag med mina laddare, hittar inte min Nintendo laddare. :(. Och nu lÀngtar jag efter att se pÄ melodifestivalen (det Àr final!) hahahaha jag Àr vÀrsta schlagerÀlskaren. Inte riktigt lika mycket som han som skulle vÀlja schlager istÀllet för vatten kanske...:) hejdÄ!
Hoppas Loreen vinner!


❀

Jag har en kĂ€nsla av att min dator blir lite trött pĂ„ youtube. Jag Ă€r dĂ€r vĂ€ldigt ofta nuförtiden. Och tittar pĂ„ one direction. Igen och igen och igen och igen och igen. Haha. ❀❀❀❀


Beckis gÄr ut med hunden

SÄ hÀr ser det ut nÀr jag gÄr ut med hunden. Eller Chakra vid det hÀr tillfÀllet:) jag föll pÄ isen. Det gjorde ont:( sen Äkte jag efter henne pÄ rumpan. Det var vÄtt.

HÀlsningar frÄn flickan som kan prata med hundar :)


ONEEEE DIRECTIOOOON (och sÄ lite oviktiga saker som att Finland fÄr en ny president)

För tillfÀllet Àr jag i alepa och handlar med mamma. Jag krockar med varenda en jag möter, för jag gÄr med nÀsan i telefonen. Oj! Vi Àr redan vid kassan. Smile!!!

Kom redan hem, tittar pÄ sauuuuuliii niniiiiistööö som ska bli president. Eller har redan blivit. Som sagt. Jag har full koll pÄ politik!!! Mamma, nu kan du kÀnna dig stolt. TyvÀrr Àr det inte lika roligt som Disney Channel. :(

Jag har sjungit/lyssnat/sett klipp pÄ youtube om one direction. Om det Àr nÄgon som har undgÄtt att mÀrkt det. Fast det tror jag inte. Jag skrek ut "THATS WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL!!!!" ganska högt över skolgÄrden. Sök upp den pÄ youtube och lyssna pÄ den! Och typ deras "dairies" frÄn nÀr de var med i x factor. Jag ser en viss likhet emellan mig och tvÄ av bandmedlemmarna dÀr. Hihi. Den ena bits och lÀser med ögonbindel pÄ (som jag planerar att göra nÀr jag ska redovisa min bokrecension pÄ finska, sÄ att ingen kÀnner igen mig) och den andra skrattade helatiden och var helt röd i ansiktet.

Ps. Till Rose: Harry tittade pÄ MIG!!!;))
Ps. Nr2: den som Àr andra frÄn höger pÄ bilden Àr sötast. Den som Àr lÀngst till höger skrattade hela tiden och den som Àr lÀngst till vÀnster bet den sötaste.


RSS 2.0