VĂ€nta!

Jag sÀtter in en bild pÄ Loreen. Hoppas man fÄr det. Till hennes Àra!


PÖH

Blir ofrivilligt tvingad pĂ„ en forbollsmatch idag. Enligt pappa tycker han att det Ă€r helt rĂ€tt att tvinga sina barn i bland. NĂ€r jag protesterar ser han det som en kompromiss. Jahapp. Sen Ă€r det mĂ„ndag, (DÅ VI INTE ENS HAR JUMPA!) och gĂ„rdsfest, sen pĂ„ tisdagen till fölisön med skolan och pĂ„ onsdagen INGEN finska! PĂ„ torsdagen inget speciellt och pĂ„ fredagen vĂ„rkyrka och sen pĂ„ lördagen skolavslutning. DĂ€r har vi min sista vecka i lĂ„gstadiet. Nu kanske det verkar som om jag Ă€r lugn. Men det Ă€r jag inte, för sen Ă€r det SOOOOMMMARLOOOOV!!! Det har egentligen gĂ„tt jĂ€ttesnabbt. Jag menar, vi har ju typ hoppat över den dĂ€r vintervĂ„ren, dĂ„ det Ă€r lite knoppar och lite grĂ€s. Det var ju som att man gick och lade sig pĂ„ kvĂ€llen i en grĂ„ och trĂ„kig vĂ€rld och nĂ€r man vaknade sĂ„ hade det plötsligt blivit vĂ„r. Universum kanske har tagit inspiration av björnbröder (filmen).

Jag var och simmade i havet i gÄr *stolt*
Jag FÖRSÖKER att inte lĂ„ta jĂ€ttesjĂ€lvisk. Men i alla fall. Det var egentligen ganska kallt.

LOREEN VANN! och niall tittade sÀkert pÄ eurovisionen eftersom han brukar göra det AAAAA..... Loreen fick poÀng av alla lÀnder förutom Italien. KÀnns bra.

Hejhej!


Im a little butterfly...

... pfft! Som om jag skulle vara som en fjÀril. HAHA. Typ jag snubblar över varenda sak som stÄr i vÀgen. Jag överdrev inte. Spread my colorful wiiings... det Àr en sÄng. FrÄn disney channel. Vad annars? Det Àr bara en vecka kvar till skolavsutningen! AAAAAAAAA!!! Sista veckan i lÄgstadiet. Dramatiskt. Och pÄ mÄndagen Àr det gÄrdsfest, och vi ska spela "When we stand togheter" och "Have you ever seen the rain". Jag jobbar pÄ att inte vara nervös. Fast jag tror att ingen hör mig, eftersom jag spelar basen oÄ synten, och Ellen stÄr bredvid mig. Om jag skulle ramla, som vi hÄller tummarna över att jag inte gör. dessutom tittar alla pÄ Ville. Tror jag. I alla fall vi i bandet. Han hÄller liksom takten. Typ en gÄng nÀr vi övade stannade alla nÀr ville tappade bort sig. kÀnn ingen press, Ville!
Det var staffetkarnelval igÄr. Eller, det Àr fortfarande idag, men jag var bara dÀr i gÄr och det Àr det som rÀknas. DEt var jÀtteroligt. FAst antalet hejare i hejarklacken minskade pÄ nÄgot sÀtt frÄn typ 20 till 9. hmm. Men det var jÀtteroligt! Och eurovisionen Àr ikvÀll! Jag hejar pÄ Sverige, Cypern och Irland. IRLAND!!!! NIall! Inte Jedward. Egentligen. Fast de Àr helt okej. Men ipstick Àr bÀttre Àn waterline. Hihi.
HejdÄ!
Med tanke pÄ att jag fortafarande sitter i soffan i nattklÀder KANSKE jag ska klÀ pÄ mig.
Hej hej!

Staffetkarneval i morgon!

Japp. Även om hejarklacken bara har övat typ-fem gĂ„nger- och vi fick klart drĂ€kterna först idag, verkar det bli bra. :) Nu komer alla att klaga om att jag har lĂ€ckt ut alla vĂ„ra hejarklacks-hemligeheter pĂ„ min blogg (stort förtroende för mina vĂ€nner dĂ€r)  MEN det Ă€r inte sĂ„ mĂ„nga som lĂ€ser min blogg eftersom jag skriver mellan typ en mĂ„nads mellanarum. haha. Alla har i alla fall slutat klaga om det. :) dessutom har jag bloggat tre gĂ„nger sen mĂ„ndagen! Mmmhhmm. *kaxig min och nĂ„n slags vĂ€nster-höger-dans-med-pekfingret. SĂ„ avslutar jag dagens blogginlĂ€gg.
Hejhejhejhej! :)
varför blir mina inlÀgg alltid korta? det kÀnns som om hur mycket jag Àn försöker blir mina inÀgg aldrig lika lÄnga som alla andras. Hur gör man?
Ps. Har mÄnga mellanrum mellan raderna i ett desperat försök i att fÄ det att se lÀngre ut. Fake it until you make it. HAha forever and always.
FOREVER YOUNG-one directon!!!!!!!!!!
HejdÄ! 

Mitt kvÀllsmÄl

Det hĂ€r Ă€r mitt kvĂ€llsmĂ„l. Nu kommer alla dĂ€r vid datorerna och utbrista: " nej men Gud, det dĂ€r kan du inte Ă€ta! NĂ€e, det Ă€r alldeles för onyttigt." . MEN! Allting som inte Ă€r bantningsrelaterat pĂ„ nĂ„gotvis Ă€r ju typ onyttigt nu förtiden. Det var bĂ€ttre förr, nĂ€r det bara var coca cola som var onyttigt. :) i alla fall. Natti natti! 😄 (jag Ă„t inte BARA osten)


Underbara blogg

Ja. Min nya design Àr lovley. * lÄter som en gammal amerikansk tant* i alla fall.
Idag har jag:
1. Blivit vÀckt av mamma genom nÄgra skÀmt. FrÄn Facebook. Hm.
2. Kommit en halvtimme för sent till musiklabbet, eftersom bussen varken stannade vid Tölö torg eller operan (fast jag plingade), till slut gick jag fram till busschaffuören och sa till. Han pratade i telefon och hörde inte vad jag sa. Till slut slÀppte han av mig vid borgbacken. SÄ jag sprang till musiklabbet.
3. Efter musiklabbet skulle vi Äka och köpa en klÀnning till kampen, och nÀr vi Ät tappade jag min tandstÀllning. NÀr jag hittade den var den i tre bitar. Mulligt . Min blogg Àr i alla fall jÀttefin, tack jona! <3


RSS 2.0